LIDT OM MIG

u887587010-o316737942-54

Nathalie Rouquette

 

Jeg er 39 år og mor til tre. Jeg brænder for at fotografere og portrættere mennesker. Jeg har taget billeder siden jeg fik mit første kamera som 9 årig. Som teenager udforskede jeg mørkekammeret, det var fantastisk at se et foto tone frem på et hvid stykke papir .. ren magi!! I dag lever vi dog i digitale tidsalder med alle de fordele, der hører til denne. Jeg bruger Adobe Photoshop og Bridge til redigering af de billeder jeg tager. På den måde bliver det endelige resultat bedst muligt.

 

Om så det er bryllupper, babyer, børn, familie, portrætter eller gravide, så er den røde tråd mennesker. Det er også mennesker du ser mest af på min hjemmeside.

 

Mit studie er indrettet på min bopæl i Vadum i et højloftet rum.

 

Jeg tager gerne ud til dig for at fotografere “on location” eller et helt tredje sted, måske i naturen. Dette kan ofte give lidt miljø i billederne et miljø som studieoptagelser kan mangle.

 

Jeg bruger udelukkende professionelt udstyr af topkvalitet.

 

Jeg redigerer alle billeder individuelt. For mig er fotografi en kunst. Det betyder meget for mig, at alle de billeder, jeg leverer, er perfekt optimeret og har det helt rigtige udtryk. Billedredigeringen er unik for hver kunde, jeg har, det er en stor del af processen for at skabe det helt rigtige udtryk.